Kursus i hjerte lunge redning

Kom og deltag i dette kursus om HLR.

Torsdag d. 10 oktober fra 19 – 21

Det er en enestående chance for at lære eller genopfriske hvordan man kan hjælpe et andet menneske i nød. Kurset vil blive afholdt i efteråret, se nærmere på hjemmesiden for tilmelding og dato senere.

“Inde bagved “

Efter denne session vil du være i stand til at øge chancen for at redde livet på en person med hjertestop ved at udføre hjertelungeredning (HLR).

Hvert år i Europa lider én ud af 1000 mennesker pludselig hjertestop. Mange af disse ville overleve, hvis HLR blev startet med det samme. HLR er ikke kun for sundhedspersonale. HLR er enkelt, og alle kan udføre HLR. Det kræver kun et par minutters træning.

HLR-foranstaltninger er simple handlinger, og du kan ikke gøre noget forkert. Du behøver ikke have stor viden. Det handler om at erkende og handle.

Vi vil tage en praktisk tilgang, der viser dig præcis, hvordan du laver HLR, og du vil få en øjeblikkelig mulighed for at praktisere det.

For at øge chancerne for overlevelse er det ikke kun vigtigt, at du selv kan udføre HLR, men også at du opfordrer så mange andre som muligt til at lære HLR.

Andreas Uni Kjeldgaard-Man

i samarbejde med Dansk Råd for Genoplivning (DRG) og TrygFonden

Du kan tilmelde dig HER